Stoiximan Super League

Το «κανόνι» μπορεί να περιμένει…

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ προχωρά. Με ταχείς -αλλά όχι βιαστικούς ρυθμούς. Έτσι, στο θέμα του βασικού επιθετικού, η «Ένωση» σκοπεύει να ζυγίσει όλες τις επιλογές πριν καταλήξει.

Η παροιμία λέει πως «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει».

Στην περίπτωση, όμως, του βασικού επιθετικού που αναζητεί η ΑΕΚ, το… κοσκίνισμα δεν έχει να κάνει με πρόθεση να μην πάρει τελικά κάποιον. Αλλά εκείνος να ‘ναι ιδανική επιλογή απ’ όλες τις απόψεις.

Ήτοι να ‘ναι «ψημένος» σε υψηλό επίπεδο, να ‘χει ικανότητα στο σκοράρισμα, αλλά και να διαθέτει προοπτική για το μέλλον. Γι’ αυτό τον λόγο (και δεδομένου ότι υπάρχει πολύς καιρός ακόμη μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα) οι Δέλλας-Λυμπερόπουλος δεν έχουν λόγο να βιαστούν. Ούτε να αγχώνονται από διορίες σαν αυτή που φέρεται να έχει δοθεί από την πλευρά του Τζακ Τάιπ για να του γίνει επίσημη πρόταση.

Αντίθετα, σκοπεύουν να περιμένουν τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά. Και παράλληλα να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις από μικρότερες κατηγορίες ευρωπαϊκών χωρών, που επίσης υπάρχουν στη λίστα του Λυμπερόπουλου. Με στόχο να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή και σ’ έναν στράικερ που θα κάνει τη διαφορά -και άμεσα και μετά την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x