Stoiximan Super League

Το μεγάλο ζητούμενο για τον Γκερέρο

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για το βασικό ζητούμενο για τον Γκερέρο στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασακσεχίρ.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Γκερέρο είναι σε καλή κατάσταση το φετινό καλοκαίρι, έχοντας καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα.

Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς εμπιστεύεται τον Ισπανό για την κορυφή της επίθεσης των ερυθρόλευκων.

Ο Γκερέρο πέτυχε γκολ στην ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν στο Καραϊσκάκη και όλα δείχνουν πως θα είναι ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Μπασάκσεχιρ στην Κωνσταντινούπολη στις 7 Αυγούστου.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στην Πόλη και θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την ελληνική ομάδα να καταφέρει να σκοράρει στην έδρα της Μπασάκ.

Εδώ ακριβώς υπάρχει και το μεγάλο ζητούμενο για τον Γκερέρο, καθώς ο Ισπανός θα πρέπει να δείξει μεγάλη συγκέντρωση στο ματς, καθώς τα χαρακτηριστικά του αγώνα ταιριάζουν στο αγωνιστικό του προφίλ.

Ο Γκερέρο είναι επιθετικός που του αρέσει να παίζει στην κόντρα. Δείτε άλλωστε τον τρόπο με τον οποίο σκόραρε ο επιθετικός του Ολυμπιακού εναντίον των Τσέχων στο Φάληρο.

Ο Ισπανός στράικερ θα βρει χώρους στο ματς στη Τουρκία για να παίξει στο στυλ που του αρέσει, θα βρει χώρους για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του. Και το βασικό ζητούμενο για τον Γκερέρο στο παιχνίδι της Τετάρτης είναι η συγκέντρωση.

Να είναι δηλαδή έτοιμος ο Ισπανός να τελειώσει τις φάσεις που θα του παρουσιαστούν και αυτό ακριβώς ζητά ο Μαρτίνς από τον παίκτη του. Στο πρώτο ματς με την Πλζεν ο Γκερέρο μπήκε σε δυο – τρεις φάσεις χωρίς όμως ν’ απειλήσει την εστία των Τσέχων.

Θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό αν ο Γκερέρο καταφέρει να απειλήσει την εστία της τουρκικής ομάδας γιατί είναι φορ που μπορεί να βγάλει την κόντρα ξεκινώντας προσπάθεια εκτός περιοχής αλλά έχει και το γκολ με κεφαλιά.

Το βασικό ζητούμενο για τον Ισπανό σέντερ φορ του Ολυμπιακού είναι να δείξει συγκέντρωση στις φάσεις που θα του παρουσιαστούν. Αυτό ζητάει και ο Μαρτίνς από τον Γκερέρο και θα επαναλάβουμε ότι ο επιθετικός των ερυθρόλευκων δείχνει ότι είναι σε καλό φεγγάρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x