Stoiximan Super League

Το πήραν απόφαση!

Τρεις προσθήκες θα κάνει το επόμενο διάστημα ο ΠΑΟΚ και θα ενισχύσει το υπάρχον ρόστερ της ομάδας, όπως αποφάσισαν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί ανησυχία στις τάξεις των οπαδών – κυρίως – του ΠΑΟΚ για τις επόμενες μεταγραφές της ομάδας.

Μέχρι μερικές μέρες εκείνο που προέκυπτε ήταν πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κινηθεί μόνο και αν βρεθούν παίκτες που ταιριάζουν στα δεδομένα που έχουν ορίσει στη διοίκηση.

Είναι σαφές ότι οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται έναν στόπερ, ενώ θα πρέπει να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στη μεσαία γραμμή (μετά την αποχώρηση του Νάτχο) και εκείνο στα άκρα της επίθεσης (μετά την αντίστοιχη του Στοχ).

Όπως γράφει η Live Sport, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών και όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι μέχρι τον πρώτο αγώνα με την Ζίμπρου (στις 21 Αυγούστου) είναι πιθανό να έχουν ανακοινωθεί τουλάχιστον δύο μεταγραφές, οι οποίοι θα καταφέρουν να προσφέρουν επιπλέον λύσεις στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x