Stoiximan Super League

«Το χειροκρότημα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ δείχνει επίπεδο»

Στιγμή που θα θυμάται για πάντα χαρακτήρισε το χειροκρότημα των φίλων του ΠΑΟΚ στους παίκτες του Ηρακλή ο Νίκος Πουρτουλίδης. «Χειροκρότησαν τον τρόπο, όχι τη νίκη», τόνισε.

Σάστισμα προκάλεσε στον Νίκο Πουρτουλίδη το χειροκρότημα από μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή αμέσως μετά τη νίκη του «Γηραιού» με 1-0, όπως ανέφερε ο 30χρονος μεσοεπιθετικός.

Παράλληλα, σχολίασε μέσω του «Metropolis» ότι αυτή η κίνηση δείχνει επίπεδο και εκτιμά πως έγινε λόγω της εικόνας που παρουσίασε η ομάδα του στην Τούμπα και όχι λόγω της νίκης και τόνισε ότι θα τα τη θυμάται για πάντα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Πουρτουλίδης:

-τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ήμασταν προετοιμασμένοι και για το τι θα δούμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και ψυχολογικά. Είπαμε ότι θα πάμε να κερδίσουμε. Πήγε το παιχνίδι έτσι όπως το θέλαμε. Θέλαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά καταφέραμε και πήραμε μια μεγάλη νίκη».

-το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Όταν παίζεις στην έδρα του ΠΑΟΚ το πρώτο 15λεπτο είναι σημαντικό. Σκοπός μας ήταν το ημίχρονο να ήταν στο μηδέν. Όσο περνάει ο χρόνος το παιχνίδι είναι υπέρ σου. Ξέραμε ότι θα έρθει και η κούραση για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι στην κατάσταση που ήμασταν και εμείς πριν αποκλειστούμε από το Κύπελλο, που είχαμε παιχνίδι Κυριακή - Τετάρτη. Ήμασταν προετοιμασμένοι και όταν έπρεπε ήρθε το γκολ».

-τις απουσίες του ΠΑΟΚ: «Όταν βλέπεις ότι λείπουν σημαντικοί παίκτες, περιμένεις που θα πάει το παιχνίδι. Περιμέναμε και την τριάδα πίσω στην άμυνα».

- τον Λεοζίνιο: «Όταν τον είχα αντίπαλο ήταν πάντα δύσκολος αντίπαλος ο Λεοζίνιο. Αριστεροπόδαρος. Είναι νέο παιδί. Προσπαθούμε απευθείας να του δείξουμε πόσο σημαντικός είναι. Τον βοηθάει ότι όλοι τον αγκαλιάσανε από την πρώτη στιγμή και στο μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερος».

-το αν είχαν παραπάνω κίνητρο, λόγω της δυσπιστίας που υπήρχε για το αν μπορούν να τα καταφέρουν στη Σούπερ Λιγκ: «Οι ποδοσφαιριστές που δεν έπαιζαν θέλανε να αποδείξουν ότι αξίζουν. Είμαι σίγουρος ότι πάλι στη γωνία θα περιμένουν όλοι για να πούνε ότι δεν κάνουμε. Μόλις τελειώσει η χρονιά ο κόσμος θα είναι περήφανος για αυτήν την ομάδα. Σημαντικό κομμάτι είναι η δουλειά που κάνουμε. Ο Ηρακλής είναι παράδειγμα».

-το αν έπρεπε να γίνουν καλύτερες μεταγραφές από το καλοκαίρι: «Μπορεί από το καλοκαίρι να είχαν έρθει παίκτες και η ομάδα να μην είχε ομοιογένεια. Πρέπει να πάει σιγά-σιγά η ομάδα και πάντα να έχει έναν κορμό. Έτσι χτίζονται οι ομάδες. Αυτά τα αποφασίζουν οι διοικήσεις και οι προπονητές. Αυτό είναι το δύσκολο μονοπάτι, αλλά μόνο κέρδος θα έχει. Αν κάνουμε σταθερά βήματα. Το εύκολο είναι να πέσουν 5-10 εκατομμύρια και να φύγουμε και να έρθουν καινούριοι. Δεν είναι σίγουρη η επιτυχία».

-το αν είναι ικανοποιημένοι με τη μέχρι τώρα πορεία: «Εμείς τα ζητάμε από τον εαυτό μας. Αποκλειστήκαμε από το κύπελλο από την ΑΕΚ. Πέρυσι φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά. Αλλά να σκεφτούμε που ήμασταν και που βρισκόμαστε. Βλέπεις ότι χτίζεται κάτι. Αυτός είναι ο σκοπός να δοθεί χρόνος. Αν δεν γινόταν κάτι τότε να έλεγα ότι έπρεπε να υπάρχει γκρίνια».

-το αν τους άνοιξε η όρεξη μετά τη χθεσινή νίκη: «Ανοίγει η όρεξη για περισσότερη δουλειά. Να βελτιωνόμαστε. Να βλέπει και ο κόσμος ότι γινόμαστε καλύτεροι. Προς το τέλος του πρωταθλήματος που θα είμαστε πιο ξεκούραστοι, θα είμαστε καλύτεροι και θα το δείτε».

-τη δήλωση του Νίκου Παπαδόπουλου ότι θα τον ήθελε βοηθό του κάποια στιγμή: «Βλέπει κάποια πράγματα σε μένα, στο πως βλέπω το ποδόσφαιρο. Ο τρόπος του προπονητή είναι να τους κάνει να βλέπουν μια αλλαγή στο ποδόσφαιρο να την καταλαβαίνουν και μόνοι τους. Εγώ με τον κόουτς μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας. Έχει τύχει και να μαλώσουμε, αλλά μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας».

-το χειροκρότημα που εισέπραξαν από τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Δεν το περίμενα. Όποιος πει ότι το περίμενε θα είναι ψεύτης. Σάστισα. Αυτό δείχνει επίπεδο. Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα. Χειροκρότησαν την προσπάθεια. Τους πολλούς Έλληνες που έχουμε στην ομάδα. Χειροκρότησαν τον τρόπο, όχι τη νίκη. Όταν σε χειροκροτούν στην έδρα του αντιπάλου, είναι από τις στιγμές που θα τις θυμάσαι για πάντα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x