Stoiximan Super League

Τους βγάζει… σιγουριά

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ηγεσία της ΑΕΚ, αποτελεί εγγύηση για σωστή δουλειά και ηρεμία. Αυτό, αναγνωρίστηκε ήδη από τους «κιτρινόμαυρους», κάτι που φάνηκε και από τα «πηγαδάκια» τους.

Μόνο ασχολίαστη δεν έμεινε η χθεσινή παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, στο πλαίσιο της ανοιχτής προπόνησης, από τους παίκτες της ΑΕΚ.

Αν και αρκετοί από αυτούς είχαν κάνει ένα τετ-α-τετ, όπως οι Κορδέρο και Μπρέσεβιτς για παράδειγμα, που υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους στα γραφεία της AEGEAN. Ενώ, άλλοι είχαν ακουστά για αυτόν από παλιές ιστορίες στην προηγούμενη θητεία του. Η πρώτη εντύπωση που δημιούργησε η εμφάνιση και τα πρώτα λόγια του νέου διοικητικού ηγέτη στους «κιτρινόμαυρους» ήταν καθοριστικά.

Γεγονός, που αποδεικνύεται και από τα σχόλιά τους έπειτα από την πρώτη του ομιλία.

«Με την είσοδό του στα αποδυτήρια, καταλάβαμε το μέγεθός του και τον σεβασμό που εμπνέει», έλεγαν αρκετοί από τους παίκτες της ΑΕΚ μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ενώ άλλοι τόνιζαν:

«Τον βλέπεις και καταλαβαίνεις πολλά. Ακόμα και να μην μας μιλούσε, είχαμε καταλάβει τι ήθελε να πει. Βγάζει μια σιγουριά. Σαν να λέει, παίξτε εσείς μπάλα και αφήστε τα υπόλοιπα σε μένα».

Έτσι, γίνεται αντιληπτό - από την πρώτη κιόλας μέρα των επίσημων υποχρεώσεων - στους παίκτες ότι η κατάσταση στο διοικητικό κομμάτι έχει ανατραπεί οριστικά. Η ηρεμία και η υγεία, που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια δείχνει πως ξαναγυρνά και το ποδοσφαιρικό τμήμα μπορεί να ασχοληθεί αποκλειστικά με τις δικές του υποχρεώσεις.

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x