Stoiximan Super League

Δέλλας: «Τα δύσκολα είναι μπροστά μας»

Συγχαρητήρια αλλά και προσγείωση. Ο Τραϊανός Δέλλας ήταν ικανοποιημένος από τους παίκτες της ΑΕΚ κόντρα στον Πλατανιά, όμως τους τόνισε πως ένα καλό ματς «δεν λέει τίποτα από μόνο του».

Συγχαρητήρια απ’ την μία, αλλά και επιχείρηση προσγείωσης από τον Τραϊανό Δέλλα, μετά τη νίκη επί του Πλατανιά.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, στην προπόνηση της Δευτέρας στα Σπάτα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνισή τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά παράλληλα τους επισήμανε πως δεν έχουν πετύχει τίποτα κι έριξε το βάρος στο επόμενο παιχνίδι στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη.

«Είναι πάντα σημαντικές όλες οι νίκες. Είχαμε καλή εικόνα ειδικά μετά τα πρώτα 20 λεπτά. Αλλά είχαμε και υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Κάναμε όσα είχαμε δουλέψει και είδατε πως όταν το κάνουμε αυτό, μας βγαίνει και στο παιχνίδι. Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα και όλοι ξέρετε πως είμαστε στην αρχή. Ήταν σημαντικό που κερδίσαμε, αλλά δεν έχουμε κάνει απολύτως τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να έχουμε διάρκεια. Ένα καλό παιχνίδι είναι σημαντικό αλλά δεν λέει τίποτα από μόνο του. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας και το Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x