Stoiximan Super League

Τους… τρέχει από την αρχή

Ρυθμούς από την πρώτη μέρα επί πολωνικού εδάφους ανέβασαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα περιελάμβανε το μενού των «πράσινων» στον Γκνιεβίνο.

Την πρώτη τους προπόνηση επί πολωνικού εδάφους πραγματοποίησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την Πέμπτη. Ο Γιάννης Αναστασίου, από την πρώτη κιόλας μέρα, του βασικού σταδίου της προετοιμασίας έδειξε τις διαθέσεις του για τη συνέχεια.

Αποστολή στην Πολωνία: Γιάννης Μιχαλάκης

Το πρόγραμμα είχε διάρκεια περίπου 1.45 λεπτά με τους «πράσινους» να ανεβάζουν στροφές με το «καλησπέρα» στο Γκνιεβίνο, αφού το μενού περιελάμβανε μπόλικο τρέξιμο και ασκήσεις με την μπάλα.

Την παράσταση στις ασκήσεις τακτικής έκλεψε ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος στα τελειώματα των φάσεων σημάδεψε τρεις φορές το δοκάρι, με τους συμπαίκτες του να του κάνουν τα ανάλογα πειράγματα. Μοναδικός παίκτης που δεν προπονήθηκε κανονικά ήταν ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα ενώ, στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο για το δείπνο και εν συνεχεία στα δωμάτια τους για ξεκούραση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x