Stoiximan Super League

Τρέξε-τρέξε ΑΕΚ

Την ώρα που τα μεταγραφικά «τρέχουν» και η μεταγραφή του Τζιοβάνι είναι προ των πυλών, οι παίκτες της ΑΕΚ τρέχουν με τις ώρες στις πρώτες προπονήσεις της προετοιμασίας.

Στο τρέξιμο βρίσκεται όλη η ΑΕΚ. Κι αν για τους ποδοσφαιριστές αυτό είναι λογικό, μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, το ίδιο ισχύει και σε μεταγραφικό επίπεδο, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» επιταχύνουν τις διαδικασίες για να κλείσουν τα εναπομείναντα μέτωπα.

Πρώτο είναι αυτό του Τζιοβάνι, που αναμένεται να υπογράψει τα προσεχή 24ωρα. Ο πατέρας και ο μάνατζερ του παίκτη βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες στην Αθήνα, θα συναντηθούν μέσα στην ημέρα με ανθρώπους της ΠΑΕ και αφού λάβουν εγγυήσεις, αναμένεται να ανάψουν πράσινο στον 26χρονο αριστερό μπακ για να καμφθούν οι ενδοιασμοί του για την κατάσταση στη χώρα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Σειρά θα πάρουν και οι υπόλοιπες εκκρεμότητες, με πρώτη του τερματοφύλακα κι ακολούθως αυτές του αριστερού στόπερ, του μεσοεπιθετικού και του φορ.

Την ίδια ώρα, ο Τραϊανός Δέλλας συνεχίζει τη σκληρή δουλειά με τους υπάρχοντες παίκτες στα Σπάτα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε το πρωί της Πέμπτης πολύ τρέξιμο, ωστόσο το απόγευμα δόθηκε ρεπό. Το επόμενο διήμερο θα υπάρξει διπλή προπόνηση, ενώ την Κυριακή μόνο πρωινή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x