Stoiximan Super League

Τρίτη και «φαρμακερή» για την Κέρκυρα κόντρα στη Βέροια

Έσπασε το... ρόδι η Κέρκυρα! Οι «Φαίακες» επικράτησαν –με ανατροπή- της Βέροιας (2-1), στο τρίτο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων το φετινό καλοκαίρι και πλέον περιμένουν τη σέντρα στο πρωτάθλημα.

Κουράστηκαν να παίζουν μεταξύ τους Κέρκυρα και Βέροια, καθώς οι «Φαίακες» επικράτησαν –με ανατροπή- 2-1 της ομάδας της Ημαθίας, στο τρίτο κατά σειρά φιλικό των δύο ομάδων το φετινό καλοκαίρι.

Αυτή, μάλιστα, ήταν η πρώτη νίκη για το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου, έπειτα από μία επικράτηση των παικτών του Αλέκου Βοσνιάδη και μία ισοπαλία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βίτι, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Ζαραδούκας στον σκόρερ, έπειτα από τρομερό σουτ του Σισίνιο στο δοκάρι.

Αυτό ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν τελικά στο β’ ημίχρονο να φτάσουν στην ανατροπή. Συγκεκριμένα στο 68’ ο Μελίσσης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Γεωργίου και ο Τουράμ που ανέλαβε την εκτέλεση έφερε το ματς σε ισορροπία.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε 10 λεπτά αργότερα ο Αντιλέχου με διπλή προσπάθεια, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χιντζίδη.

Κέρκυρα (Μιχ. Γρηγορίου): Αραμπατζής (62’ Κουτζαβασίλης), Ντιμιτρόφσκι (70’ Αντιλέχου), Ναζίμ (46’ Γεωργακόπουλος), Βενέτης (46’ Ιωάννου), Γεωργίου (70’ Αρναρέλλης), Ζορμπάς (70’ Παμλίδης), Γκόμες, Επστάιν (70’ Χιντζίδης), Τουράμ (70’ Ανδρεόπουλος), Ζαραδούκας (70’ Σπίνουλας).

Βέροια (Αλ. Βοσνιάδης): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος (72’ Μαλόν), Χαροντάκης, Ασίγκμπα, Μελίσσης (73’ Μαραγκός), Μπαλάφας, Παπαστεριανός, Άρτσε (46’ Λινάρδος), Μίλιεβιτς (58’ Σαρπόνγκ), Σισίνιο (72’ Άντονις), Βίτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x