Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δύσκολα διαχειρίσιμος ο αποκλεισμός, πολύ σημαντικό το πώς θα αντιδράσει η ΑΕΚ με Ατρόμητο»

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη και ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης!

Το ρεπορτάζ από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson και ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης!

Αφού στάθηκε στο ότι η Ένωση ηττήθηκε στο «Βικελίδης» παρότι ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλό της, τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα εστιάζουν στην επόμενη μέρα και αναφέρθηκε στην ανάγκη νίκης κόντρα στους φορμαρισμένους Περιστεριώτες.

Επιπλέον, μίλησε για τα σχέδια του Αλμέιδα ενόψει της κυριακάτικης (21/1, 17:30) αναμέτρηση, τονίζοντας ότι αναμένονται αλλαγές από τον Αργεντινό τεχνικό και προσθέτοντας ότι δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Λιβάι Γκαρσία.

Τέλος, τόνισε ότι Αραούχο και Φερνάντες πλησιάζουν στο 100% τους, ενώ μίλησε και για τα μεταγραφικά, τονίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x