Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ θα προετοιμαστεί για νίκη με Ολυμπιακό, έστω κι αν μπορεί να μη τη χρειαστεί τελικά»

Μόνο η νίκη με Ολυμπιακό στο μυαλό της ΑΕΚ εν όψει του ντέρμπι στις 15 Μαΐου, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Η ΑΕΚ θα δουλέψει στη διάρκεια της διακοπής με στόχο να πάει να κερδίσει τον Ολυμπιακό στις 15 Μαΐου, ανεξάρτητα από το αν τελικά θα έχει ανάγκη τη νίκη ή όχι, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Αλμέιδα έδωσε τριήμερη άδεια για να καθαρίσει το μυαλό των παικτών και στη συνέχεια θέλει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι σε αντίθεση με τους άλλους διεκδικητές που έχουν τρία ντέρμπι. Όμως η ΑΕΚ θα προετοιμαστεί με τη νοοτροπία πως θα πάει στο Φάληρο για να πάρει μόνο τη νίκη. Αν πάντως έρθει ισοπαλία το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα, το πρωτάθλημα θα έχει τελειώσει», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την ΑΕΚ η παρουσία του Σέρχιο Αραούχο. «Η λύσσα που βγάζει είναι πολύ σημαντική για όλη την ομάδα, είναι θέμα προσωπικότητας και συμπαρασύρει όλη την ομάδα», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x