Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Η εναλλακτική ενδεκάδα που μπορεί να βάλει ο Αλμέιδα - Δύσκολα με Αντβέρπ ο Γκαρσία»

Στις πιθανότερες αλλαγές που θα έχει η ΑΕΚ απέναντι στον Πανσερραϊκό και τις ελάχιστες πιθανότητες να παίξει ο Γκαρσία στη ρεβάνς με την Αντβέρπ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Την… εναλλακτική ΑΕΚ που δεδομένα θα παρουσιάσει ο Ματίας Αλμέιδα στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό επιχείρησε να αποκρυπτογραφήσει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τον Μιχάλη Τσόχο, επανέλαβε ότι θα γίνει εκτεταμένο rotation και τόνισε ότι ο Αργεντινός μπορεί να μοιράσει ακόμα και θέσεις (και όχι μόνο παίκτες) ανά ημίχρονο.

Εκτίμησε λοιπόν ότι σε σχέση με το ματς της Αμβέρσας μόνο οι Αθανασιάδης και Σιντιμπέ θα ξεκινήσουν και πάλι, εκτιμώντας ως πιθανό το δίδυμο Μήτογλου-Ρόκσον στα στόπερ, την παρουσία Μοχαμάντι αριστερά, τη συνύπαρξη Γαλανόπουλου-Μάνταλου στα χαφ και την τριάδα Ελίασον-Ζίνι-Πισάρο πίσω από τον Φαν Βέερτ.

Όσο για τον Λιβάι Γκαρσία, τόνισε ότι δύσκολα θα είναι διαθέσιμος στη ρεβάνς με την Αντβέρπ, δεδομένου ότι πρόκειται για μυϊκό τραυματισμό και σε περίπτωση υποτροπής μπορεί να πάει ακόμα και δυο μήνες πίσω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x