Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν θα ρισκάρει με Λιβάι η ΑΕΚ – Καμία κρούση για Σιμάνσκι»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ αλλά και στα μεταγραφικά σενάρια που την αφορούν, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε αρχικά στη δύσκολη τριάδα παιχνιδιών που έχει μπροστά της η «Ένωση» (Αστέρα Τρίπολης και Μαρσέιγ εκτός και ΠΑΟΚ εντός) αλλά και στα προβλήματα τραυματισμών που την ταλαιπωρούν, τονίζοντας ότι ο Ματίας Αλμέιδα ξέρει πώς πρέπει να ανταποκριθεί η ομάδα του.

Σε ό, τι αφορά τον Λιβάι Γκαρσία, ο Γιώργος Τσακίρης ξεκαθάρισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα ρισκάρουν και θα χρησιμοποιήσουν τον 25χρονο φορ μόνο όταν είναι στο 100% έχοντας πέντε προπονήσεις στα πόδια του. Παράλληλα, σημείωσε ότι από την Πέμπτη (19/10) αναμένονται τα νεότερα σχετικά με την κατάσταση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο σενάριο που αναπτύχθηκε στην Τουρκία σχετικά με ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Νταμιάν Σιμάνσκι, υπογραμμίζοντας ότι στην ΑΕΚ δεν έχει φτάσει κάποια κρούση για τον διεθνή Πολωνό χαφ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x