Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Οι παίκτες που θα εστιάσει ο Αλμέιδα στο φιλικό της ΑΕΚ - Τι πρέπει να διευκρινιστεί με Γιαννούλη»

Στη χρησιμότητα του φιλικού με τον Απόλλωνα Λεμεσού (ώστε να τσεκαριστούν συγκεκριμένοι παίκτες ενόψει playoffs) και τον κομβικό παράγοντα για Γιαννούλη αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Για τη δυνατότητα του Ματίας Αλμέιδα ν’ αποκομίσει χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Λεμεσού μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι (πέραν της χαράς που δίνει στον κόσμο της ομάδας στην Κύπρο) το αποψινό ματς προσφέρει την ευκαιρία στον Αργεντινό να τσεκάρει την κατάσταση συγκεκριμένων παικτών.

Αναφέρθηκε λοιπόν κατά κύριο λόγο στον Μουκουντί (που κατά πάσα πιθανότητα θα χριστεί βασικός με τον Ολυμπιακό), αλλά και σε περιπτώσεις όπως οι Φερνάντες και Πισάρο, που επίσης θα κληθούν να βοηθήσουν στο διάστημα των 8 ημερών με τρία ντέρμπι στα playoffs.

Με αφορμή, δε, ερώτηση για τον Γιαννούλη, επανέλαβε ότι είναι λογικό ν’ απασχολεί την ΑΕΚ, αλλά χαρακτήρισε απαραίτητο να διευκρινιστεί πρώτα απ' όλα αν ο ίδιος και ο ατζέντης του ενδιαφέρονται να έρθουν στην Ελλάδα ή να εξασφαλίσουν ένα ακόμα δυνατό συμβόλαιο στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x