Stoiximan Super League

Τσακίρης: Σωστά η ΑΕΚ δεν έκανε σημαία το πέναλτι στον Βίντα, λογική όμως και η οργή του κόσμου με τη βουτιά στις Σέρρες

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετά την γκέλα της στο Αγρίνιο και ενόψει της νέας εκτός έδρας αναμέτρησής της, κόντρα στον Πανσερραϊκό την Πέμπτη (21/12, 17:00), μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στην εκπομπή «Newsroom» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε πώς έχουν τα αγωνιστικά δεδομένα στην «Ένωση» ενόψει Σερρών, ενώ έκανε και το σχόλιό του για τη διαιτησία και τη σωστή, όπως τη χαρακτήρισε, στάση του «δικεφάλου».

«Ένα ζήτημα που πρέπει να κοιτάξει η ΑΕΚ είναι ότι όσοι αντίπαλοι την έπαιξαν με πεντάδα πίσω, της έβαλαν δύσκολα. Ο ΟΦΗ τη νίκησε, με την Κηφισιά ισοπαλία, με Παναιτωλικό το ίδιο. Όμως αυτό σχετίζεται κυρίως όχι με την τακτική προσέγγιση, αλλά με την αναποτελεσματικότητα. Σε δύο εξ αυτών έχει να φωνάζει και για τη διαιτησία, αλλά για μένα σωστά η ΑΕΚ δεν έχει κάνει σημαία το χθεσινό. Ίσως το πέναλτι του Μασούρα στο Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός να εξοργίζει λίγο τον κόσμο της και να λέει ''εμείς δεν μιλάμε για πέναλτι-μαρς στον Βίντα και στις Σέρρες δίνεται πέναλτι βουτιά''.

Είναι λογικό, αλλά από την άλλη η ΑΕΚ θα πρέπει να εστιάζει στα δικά της λάθη. Πρώτον, δεν τελείωσε το ματς νωρίτερα ως όφειλε και δεύτερον δεν έβγαλε ένταση στο διάστημα που χρειαζόταν. Τουλάχιστον μέχρι το 2-2, γιατί κακά τα ψέματα μετά το 60' θα ερχόταν και η κόπωση για μια ομάδα που προερχόταν από ταξίδι, από αγώνα με ένταση και με επτά απουσίες
», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x