Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Σημαντικό να νικήσει η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ, που θα έχει… λύσσα»

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στη σημασία που θα έχει για την ΑΕΚ μια νίκη απόψε κόντρα στον… αποφασισμένο ΠΑΟΚ.

Ιδιαίτερης αξίας είναι για την ΑΕΚ η νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Opap Arena, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι πολύ σημαντικό ματς αυτό με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να το πάρει η ΑΕΚ, γιατί μετά στρώνει το πρόγραμμα και μπορεί να εστιάσει στα κρίσιμα ματς που θα έχει στο Europa League. Επιπλέον θα παραμείνει στο -2 από τον Παναθηναϊκός έχοντας στερηθεί το 40% της δυναμικής της με τους τραυματισμούς», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ο Αλμέιδα θέλει να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα που βγάζει ο ΠΑΟΚ σε συνθήκες πίεσης, ενώ θα παίξει μεγάλο ρόλο και η αποτελεσματικότητα που θα έχει η ΑΕΚ στις ευκαιρίες που δημιουργεί. Ο ΠΑΟΚ θα έχει μεγάλη λύσσα σήμερα και έξτρα κίνητρο έχοντας χάσει πέρσι τέσσερα από τα πέντε ματς και ανάμεσά τους τον τελικό Κυπέλλου με παίκτη παραπάνω».

Όσο για την ενδεκάδα, είπε: «Μεσοεπιθετικά έχει αρκετές επιλογές. Μπορεί να αρχίσει ο Γκατσίνοβιτς ή ακόμη να δούμε τον Τσούμπερ και τον Ελίασον στα άκρα, με τον Μάνταλο πίσω από τον Πόνσε. Εξαρτάται τι θα κάνει στα χαφ, αν δηλαδή θα βάλει τον Πινέδα εκεί και όχι στα άκρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x