Stoiximan Super League

Τσαμπούρης: «Μας μένει μια πικρία…»

Στο δοκάρι του Μπαράλες στο 82’, στάθηκε ο Σάββας Τσαμπούρης, μετά το τέλος της αναμέτρησης και της ισοπαλίας με τον ΟΦΗ.

Η φάση του Τζερόνιμο Μπαράλες και το οριζόντιο δοκάρι στο 82’ «έμεινε» στον Σάββα Τσαμπούρη. Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το φινάλε της αναμέτρησης στάθηκε στην φάση του Αργεντινού, αλλά και στην γενικότερη εικόνα που είχε η ομάδα του κόντρα στον ΟΦΗ.

Για το θέαμα και τον ρυθμό του παιχνιδιού: «Ήρθαμε στο Ηράκλειο γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες συνθήκες που θα συναντήσουμε σ' αυτό το παιχνίδι, ο ΟΦΗ δεν είχε σκοράρει ακόμη στο πρωτάθλημα, κυνήγαγε την πρώτη νίκη, εμείς τα δύο τελευταία χρόνια έχοντας αλλάξει επίπεδο πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Νομίζω ότι κι οι δύο ομάδες κυνηγώντας τόσο λυσσαλέα τη νίκη οδήγησε και το αποτέλεσμα και την ισοπαλία, αλλά και το όμορφο για τον ουδέτερο θεατή, όπως είπατε ένα όμορφο παιχνίδι, ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Για μας στο τέλος μας μένει μια πικρή γεύση λόγω της τελευταίας ευκαιρίας με το δοκάρι του Μπαράλες, θα μπορούσαμε να φύγουμε με το διπλό».

Για το αν αιφνιδιάστηκαν από τον ΟΦΗ: «Όχι δε μας αιφνιδίασε, απ' την ολόκληρη τη βδομάδα είχαμε παρακολουθήσει στην ανάλυση του ΟΦΗ ότι πιέζει στην αρχή του κάθε παιχνιδιού, όπως και με τον Πλατανιά και με τον Πανιώνιο στα εντός έδρας παιχνίδια, αυτό είναι απόρροια από τον κόσμο κι από τη δουλειά που' χει κάνει ο αντίπαλος προπονητής. Το περιμέναμε, δεν αντιδράσαμε όπως θα έπρεπε, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και προηγηθήκαμε κιόλας».

Για το ξεκίνημα στη Σούπερ Λιγκ και το ματς με την Καλλονή: «Η Καλλονή αυτή τη στιγμή, τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και σ' αυτό το παιχνίδι θα πάμε για τη νίκη, υπάρχει πίεση στην ομάδα γιατί όπως είπα και πριν η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο, σε κάθε παιχνίδι διεκδικεί τη νίκη κι ο κόσμος περιμένει πάρα πολλά από μας. Μπορούμε να τη διαχειριστούμε και αυτή την πίεση και θα πάμε για τη νίκη εννοείται και με την Καλλονή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x