Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Θέλει μία… αναίμακτη και ξεκούραστη νίκη ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Γιώργο Τσανάκα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που μπήκε ο Κάρμο, έχει φτιάξει πολύ ανασταλτικά η ομάδα, κάτι που βέβαια που είναι και θέμα δουλειάς. Θα γίνει ένα ροτέισον, όπως και με τον Βόλο, και περιμένουμε να δούμε πώς θα ανταποκριθεί η ομάδα σε αυτό. Και με τον Αστέρα ήθελε να κάνει κάποιες αλλαγές και είδαμε πώς πήγε ο αγώνας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η τετράδα της άμυνας θα είναι εντελώς καινούργια. Ο Έσε θα παίξει στα χαφ, δίπλα του θα είναι ο Καρβάλιο, και όχι ο Αλεξανδρόπουλος. Ο Τσικίνιο θα είναι στο “10”. Στο ένα άκρο θα είναι ο φορμαρισμένος Ποντένσε, στο άλλο ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ελ Καμπί, για να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το παιχνίδι στο Αγρίνιο. Έχει επιστρέψει ο Ελ Αραμπί, υπάρχει ο Ναβάρο που είχε δύο γκολ που ακυρώθηκαν σωστά και υπάρχει και ο Γιόβετιτς που δίνει κάτι σε κάθε συμμετοχή», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ανέλυσε το τακτικό κομμάτι του αγώνα και τη φιλοσοφία του Μεντιλίμπαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x