Stoiximan Super League

Αιχμές Τσατάλη για Μάσα: Θύμισε δήλωση του προέδρου Παρτιζάν ότι «ήταν 12ος παίκτης του Ολυμπιακού»

Τον προβληματισμό που προκαλεί στην ΑΕΚ το παρελθόν του Ντάβιντε Μάσα σε ματς του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Τάσος Τσατάλης. Θύμισε τα λεγόμενα του προέδρου της Παρτιζάν μετά το μεταξύ τους ματς το 2017.

Αιχμές για τον Ντάβιντε Μάσα άφησε ο Τάσος Τσατάλης.

Μετά τον ορισμό του elite διαιτητή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο παρελθόν του Ιταλού σε ευρωπαϊκό ματς των «ερυθρόλευκων».

Με αναρτήσεις του λοιπόν στο facebook που έχουν τη λεζάντα «ιστορικά θέματα», υπενθυμίζει δηλώσεις του προέδρου της Παρτιζάν μετά το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League το 2017, στις οποίες ο Μίλοραντ Βούτσελιτς ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, όμως ο διαιτητής Μάσα ήταν σκέτη καταστροφή. Μας ζημίωσε άσχημα. Όχι μόνο με τα πέναλτι που δεν έδωσε, αλλά σε ολόκληρο το παιχνίδι. Ήταν ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού.

Σκεφτόμαστε να κάνουμε παράπονα. Επαναλαμβάνω, ο Μάσα σφύριζε υπέρ των αντιπάλων μας. Δεν θέλω να δικαιολογήσω την ήττα, όμως οφείλω να το επισημάνω.

Γνωρίζετε πως σπάνια μιλάω για τέτοια πράγματα. Δεν ήταν έτοιμος για αυτό το παιχνίδι. Το ξέραμε όταν τον είδαμε να φτάνει στο Βελιγράδι. Δεν ήταν σωστά προετοιμασμένος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x