Stoiximan Super League

Το σχόλιο του Τάσου Τσατάλη για τη συμφωνία με τον Τσιάρτα

Το γεγονός ότι η πρόσληψη του Βασίλη Τσιάρτα ήταν μία εξέλιξη που προκάλεσε και στον ίδιο μεγάλη εντύπωση παραδέχθηκε ο Τάσος Τσατάλης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το δικό του σχόλιο για την απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να εμπιστευθεί στον Βασίλη Τσιάρτα τις τύχες της ΑΕΚ Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2 πραγματοποίησε ο Τάσος Τσατάλης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας τους Σταύρο Χονδροθύμιο και Νίκο Ζέρβα παραδέχθηκε ότι η εξέλιξη του έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από δύο χρόνια η διοίκηση του είχε πάρει το διαρκείας και πρόσθεσε ότι το πρόβλημα με τον πρώην άσο της «Ένωσης» είναι οι χαρακτηρισμοί που έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς μέσω των social media έχουν προκαλέσει αντιπαλότητες.

«Είναι οριστική η συμφωνία με τον Βασίλη Τσιάρτα για τη δεύτερη ομάδα. Μου έκανε εντύπωση η εξέλιξη αυτή, γιατί οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν φτάσει σε τέτοιο σημείο που πριν από δύο χρόνια η διοίκηση του είχε πάρει το διαρκείας. Προφανώς γεφυρώθηκε το χάσμα που υπήρχε. Πάντα ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες-σύμβολα της ομάδας.

Το θέμα με τον Βασίλη Τσιάρτα είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζει τις θέσεις του στα social media, ακόμα και με χαρακτηρισμούς, προκαλεί αντιπαλότητες»
, είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Τάσου Τσατάλη, αλλά και το σχόλιό του για την πρόσληψη του Τσιάρτα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x