Stoiximan Super League

Τσιντώτας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δύσκολο να διαχειριστείς 8 ματς χωρίς νίκη, αλλά παραμείναμε ενωμένοι»

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Ατρόμητου επί του Άρη και την αλλαγή σελίδας στον σύλλογο του Περιστερίου.

Την αλλαγή στην ψυχολογία του Ατρόμητου και τη σύμπνοια που υπάρχει σε όλα τα μέλη της, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, τόνισε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Μιχάλη Τσόχο.

Ο τερματοφύλακας των Περιστεριωτών αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που άνοιξε στην ομάδα με την έλευση του Σάσα Ίλιτς και μίλησε για τους στόχους που έχουν τεθεί, τονίζοντας τις αλλαγές που έχουν συμβεί στο σύνολο.



Αναλυτικά, όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Μιχάλη Τσόχο:
Για τη νίκη επί του Άρη: «Η ομάδα άργησε κάπως να βρει τα πατήματά της. Με τον Παναιτωλικό παρότι ήρθε η νίκης, δεν ήταν τόσο καλή η εμφάνιση. Απέναντι στον Άρη ήταν ολοκληρωμένη εμφάνιση, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Προηγηθήκαμε και παρότι ισοφαριστήκαμε πετύχαμε δεύτερο και τρίτο γκολ».

Για το ότι βάσει ρόστερ ο Ατρόμητος θεωρήθηκε πριν την έναρξη της σεζόν ομάδα για 6άδα: «Είναι αλήθεια, βάσει αποτελεσμάτων στην προετοιμασία θεωρούσαμε ότι γη ομάδα βρίσκεται σε καλό level για να κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα. Δεν μας βοήθησε και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, γιατί από τα δέκα παιχνίδια που δώσαμε, τα επτά ήταν εκτός, με όλους τους “πάνω”. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, επηρεαστήκαμε ψυχολογικά. Ευτυχώς στα τελευταία δύο ματς πήραμε δύο νίκες και ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη».

Για το αν υπήρχε και κάτι άλλο εκτός από το πρόγραμμα: «Ο κ. Κόουλμαν ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής. Τα αποτελέσματα δεν βοήθησαν τον ίδιο, ούτε εμάς. Δυστυχώς, σε μια άσχημη κατάσταση πάντα αυτός που την πληρώνει είναι ο προπονητής. Αυτό που δεν μας βοήθησε είναι τα άσχημα αποτελέσματα. Αν είχαμε παραπάνω βαθμούς θα παρέμενε. Πάντα, όταν υπάρχει μια τέτοια αλλαγή υπάρχει και η αλλαγή ψυχολογίας, για αυτό γίνεται κιόλας. Απ’ ο,τι φαίνεται λειτούργησε, η ομάδα έχει κάνει το 2/2».

Για το ότι θεωρήθηκε έκπληξη η συνεργασία του Σάσα Ίλιτς με τον Ατρόμητο: «Δεν καταλαβαίνω τον όρο έκπληξη. Είναι πολύ καλή επιλογή ο Ατρόμητος, μπορεί να αναδείξει και παίκτες και προπονητή. Αυτό θα λειτουργήσει και σε αυτή την περίπτωση.
Έχει περάσει και από Ελλάδα, φαντάζομαι θα ξέρει κάποια πράγματα, θα τον δελέασε η περίπτωση του Ατρόμητου. Έκανε την επιλογή και θέλω να πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν ομαλά»

Για το τι έχει αλλάξει η έλευση του νέου προπονητή: «Σίγουρα η ψυχολογία. Δεν σημαίνει ότι ξαφνικά γίναμε όλοι καλύτεροι ή μάθαμε να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Όταν αλλάζουν δύο τρία πράγματα μέσα στο γήπεδο, βγαίνουν. Η ομάδα έχει λίγο πιο κλειστούς χώρους και είμαστε λίγο πιο aggressive, με αποτέλεσμα να είμαστε καλύτεροι μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής έχει κάνει αλλαγές θέσεων σε παίκτες, αυτό λειτουργεί».

Για το ότι οι σχέσεις στα αποδυτήρια παρέμειναν καλά ακόμα και στα δύσκολα: «Όλα τα παιδιά, μαθαίνω πως από πέρυσι ισχύει, είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Όπως με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, μου έδειξαν ότι το κλίμα είναι πολύ καλό. Παρά τα άσχημα αποτελέσματα, είχαμε οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη κι αυτό είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς. Παραμείναμε ενωμένοι και στηρίζαμε ο ένας τον άλλο».

Για τους στόχους που υπάρχουν: «Βάσει εμπειρίας, ξεκινώντας τη χρονιά κοιτούσαμε το τέλος του πρωταθλήματος και λέγαμε ότι θα είμαστε στην εξάδα βάσει ρόστερ και αποτελεσμάτων στην προετοιμασία. Καλύτερο θα ήταν να κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να κερδίζουμε βαθμούς και στο τέλος θα δούμε πού θα είμαστε. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και βλέπουμε. Έρχεται και η διακοπή, που θα έχουμε χρόνο».

Για το αν σκέφτεται την Εθνική: «Ο Ατρόμητος το έχει ξανακάνει, να στέλνει παίκτες στην Εθνική. Όνειρο κάθε παίκτη είναι να φορέσει το Εθνόσημο, από κει και πέρα όμως πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος στον ατρόμητο. Αν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά, δεν θα μπορώ να αναδειχτώ ούτε εγώ. Πάντα υπάρχει αυτή η σκέψη. Μακάρι να γίνει και πραγματικότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x