Stoiximan Super League

Τσιλούλης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Κάναμε κατάθεση ψυχής στη Λεωφόρο, σαν νίκη ο βαθμός κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Σωτήρης Τσιλούλης μίλησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον ηρωικό βαθμό που πήρε η Λαμία κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Περιχαρής, ευγνώμων, αλλά και προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Σωτήρης Τσιλούλης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της ισοπαλίας της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Μιλώντας στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, «Επίθεση από τα μπακ» αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου έπειτα από την ισοπαλία στο «Απ. Νικολαΐδης»: «Ευχαριστούμε τον κόσμο, ο οποίος περίμενε μέχρι αργά ώστε να μας συγχαρεί και να μας αποθεώσει. Έγινε κατάθεση ψυχής από εμάς. Ήταν πολύ δύσκολο παίζοντας στην έδρα του Παναθηναϊκού με δέκα παίκτες και ενώ είχαμε μείνει πίσω στο σκορ. Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου, αποδείξαμε ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο από αυτά που κάναμε μέσα στη σεζόν. Από πέρυσι που ήρθε ο προπονητής κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού, έχουμε φτιάξει μέταλλο νικητή. Αν κάποιος μας έλεγε ότι θα διεκδικούσαμε θέση στα πλέι οφ, θα έμοιαζε με άπιαστο όνειρο».

Για το σημείο-κλειδί του αγώνα, επεσήμανε: «Ο Παναθηναϊκός προερχόταν από το ματς για το Κύπελλο, οπότε ξέραμε ότι θα είχε κούραση και πως για αυτό τον λόγο θα ήθελε να το τελειώσει γρήγορα. Οπότε, ήταν σημείο-κλειδί ότι αντέξαμε στην πίεση του Παναθηναϊκού, ενώ ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με το γκολ του Καρλίτος. Αν συνεχίζαμε με έντεκα ποδοσφαιριστές, θα ήταν υπέρ μας το παιχνίδι όσο θα κυλούσε ο χρόνος. Έγινε μία απίστευτη προσπάθεια, ήταν σαν νίκη ο βαθμός για εμάς».

Για τη δική του παρουσία και πρόοδο, έδειξε ότι συνεχίζει να πορεύεται με χαμηλά το κεφάλι, καθώς δήλωσε: «Οφείλω πολλά στο σύνολο και στον προπονητή, τον ξέρω πολύ καλά. Είναι προπονητής που παίρνει το 110% από τους παίκτες του. Είμαι πολύ χαρούμενος που διακρίνομαι μέσω της προσπάθειας του συνόλου».

Επιπλέον, κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία των Καρλίτος και Τόσιτς στο ματς της Λεωφόρου, αλλά και γενικότερα: «Μας έδωσε μεγάλη ποιότητα ο Καρλίτος, όπως και ο Τόσιτς. Έχει τεράστια καριέρα ο Τόσιτς και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είναι ευλογία να είμαι σε αυτό το γκρουπ ποδοσφαιριστών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x