Stoiximan Super League

Τσιώλης: «Θα πρωταγωνιστήσουμε…»

Σίγουρος για την ομάδα που «χτίζει» είναι ο Σάκης Τσιώλης, μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο.

Ο Αστέρας θα πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη. Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του κόντρα στον ΟΦΗ, την καλή εμφάνιση αλλά και την εικόνα που είχε ο αντίπαλος με τον Θανάση Παπάζογλου στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά:

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι άλλη ομάδα με τον Παπάζογλου και είδα έναν διαφορετικό ΟΦΗ σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που παρακολουθήσαμε για να τον αναλύσουμε».

Για τον αγώνα: «Έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που οι δύο ομάδες ήθελαν μόνο τη νίκη, για τους δικούς τους λόγους. Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η εξ' επαφής ευκαιρία του Μπαράλες που θα έκανε το 0-2 θα μας έδινε τη νίκη, αλλά και θα μπορούσε ο ΟΦΗ να πάρει τη νίκη. Σε γενικές γραμμές πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα».

Για τον Αστέρα: «Ο Αστέρας αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του και δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει. Είδαμε τον ΟΦΗ να παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα, σε ένα πολύ καλό γήπεδο όπου για εμάς τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου έχει μεγάλη ανάγκη να βλέπει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x