Stoiximan Super League

«Να δείξουμε ότι είμαστε άξιοι σεβασμού»

Τη δική του εξήγηση για τη σημασία που έχουν για τον Ολυμπιακό τα φιλικά στις ΗΠΑ, κόντρα σε άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, έδωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες, λίγο πριν από το υπερατλαντικό ταξίδι.

Ιδιαίτερα σημαντικά είναι για τον Ολυμπιακό οι αγώνες στο διεθνές τουρνουά International Champions Cup, όπου θα αντιμετωπίσει Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, όπως τόνισε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Για τα δυνατά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί να δώσει ο Ολυμπιακός στις ΗΠΑ:

«Εμείς συνεχίζουμε βλέποντάς αυτά τα παιχνίδια ως ένα ακόμα στάδιο της προετοιμασίας μας για το Champions League και το πρωτάθλημα. Προφανώς θέλουμε να υπερασπιστούμε τη φανέλα της ομάδας και να δείξουμε ότι ο σύλλογός μας είναι άξιος σεβασμού, να αφήσουμε καλές εντυπώσεις με τη συμμετοχή μας. Φυσικά είναι και μία ευκαιρία για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το αν περιμένει εκείνος και οι συμπαίκτες του να έχουν καλύτερη εικόνα στους επόμενους αγώνες:

«Είναι λογικό όταν μία ομάδα έχει αρκετές αλλαγές να χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο. Πρέπει να γνωριστούμε, γι’ αυτό είναι πολύ καλό ότι κάνουμε αυτά τα δύο ταξίδια τώρα, το ένα ήδη στην Αυστρία και στην Αμερική τώρα. Αυτός ο χρόνος θα μας βοηθήσει να δεθούμε περισσότερο ως ομάδα. Όπως λέω πάντα, ο συνδυασμός εμπειρίας και νιάτων είναι πάντα πολύ καλός».

Για το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε στην Αυστρία:

«Είναι αποτέλεσμα της στιγμής, ήταν μία όμορφη στιγμή για εμένα. Ήταν στην προπόνηση, αλλά μακάρι να μπορέσω φέτος να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ από πέρυσι. Δουλεύω πάντα γιατί θέλω να εμφανίζομαι όσο πιο βελτιωμένος μπορώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x