Stoiximan Super League

Τσόρι: «Θέλω να το μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου»

Τα εύσημα στους συμπαίκτες του απένειμε ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του MVP της 32ης αγωνιστικής. «Από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν έρθει στην Ελλάδα», είπε ο Σ. Θεοδωρίδης

Στους συμπαίκτες τους, στην οικογένεια του και στην οικογένεια του Ολυμπιακού αφιέρωσε το βραβείο του MVP της 32ης αγωνιστικής της Super League ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος ξεχώρισε για την απόδοση του στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μπήκε στο ημίχρονο στην αναμέτρηση και βοήθησε πολύ στο να βελτιωθεί η εικόνα των φιλοξενούμενων, που ήταν πίσω στο σκορ (1-0), ενώ ισοφάρισε σε 2-2 στο 68', το οποίο έμεινε μέχρι τέλους.

Το βραβείο παρέδωσε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα γιατί τιμώ έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν έρθει στην Ελλάδα, τον Τσόρι, το πιο αγαπητό παιδί, έναν κύριο, έναν οικογενειάρχη, ένα κόσμημα για την ολυμπιακή οικογένεια. Εύχομαι να μείνει μέχρι να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό γιατί πραγματικά το αξίζει. Είναι πολύ μεγάλη η αξία του και σαν άνθρωπος».

inner

Από την πλευρά του ο 34χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια. Είναι πολύ σημαντικό που τα ακούω από εσάς. Με τιμούν πολύ. Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο. Θέλω να το μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου γιατί εκείνοι είναι που με βοήθησαν για να το αποκτήσω. Να το μοιραστώ και με την οικογένειά μου, αλλά και με την οικογένεια του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x