Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Μοναδικό ερώτημα αν θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ ο Φ. Σοάρες»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην εκκρεμότητα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ ενόψει Άρη και τόνισε πως περιμένει πάνω από 20.000 κόσμο στην Τούμπα αύριο.

Σύμμαχος του κόσμου του ΠΑΟΚ προκειμένου να γεμίσει την Τούμπα κόντρα στον Άρη θα είναι και ο καιρός, εξ ου και περιμένει.. αρκετό, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Καλή συνθήκη για όσους πηγαίνουν στο γήπεδο ο καιρός, να δούμε και πόσο κόσμο θα έχει αύριο. Είναι ένας ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετά από επτά-οκτώ εβδομάδες, ούτε το καλοκαίρι δεν είχε τόσο νεκρό διάστημα. Υπήρχε ένα καλό σερί, αν αυτό παίζει ρόλο, νομίζω ότι θα έχει πάνω από 20.000 φιλάθλους», είπε μεταξύ άλλων.

Στα αγωνιστικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η μόνη ερώτηση είναι αν ο Φελίπε Σοάρες θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του «δικέφαλου του Βορρά» για το ντέρμπι με τους «κίτρινους», καθώς στο κέντρο υπάρχουν μόνο οι Αουγκούστο, Σβαμπ και Ντάντας.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι την περασμένη εβδομάδα «έσπασε» η τετράδα της άμυνας του ΠΑΟΚ και στάθηκε στην έλλειψη σταθερότητας του Κουλιεράκη εσχάτως, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται ενόψει Άρη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x