Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν υπάρχουν λόγια για τον Τζίμα, φανταστικός φορ – Πέμπτη έρχεται ο Τάισον»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου έπλεξε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM το εγκώμιο του Στέφανου Τζίμα, σημειώνοντας πως αυτός και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα απασχολήσουν έντονα τον ΠΑΟΚ και… όχι μόνο.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Στέφανου Τζίμα -όπως και στον Γιάννη Κωνσταντέλια- μιλώντας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, καταγράφοντας τα οφέλη αλλά και τους… κινδύνους για τον ΠΑΟΚ.

«Στο σημερινό ματς θα ξεκουραστούν Κοτάρσκι, Ίνγκασον, Αουγκούστο και Ράφα Σοάρες, αλλά ο Λουτσέσκου δεν εφησυχάζει και έχει στην αποστολή τους Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα και Κωνσταντέλια. Η είδηση είναι ότι μπαίνει σε αυτήν ο 17χρονος Τζίμας, που βάζει συνέχεια γκολ. Είναι ένας νέος Κωνσταντέλιας, μιλάμε για τοπ επίπεδο. Φανταστικός φορ, δεν υπάρχουν λόγια. Τον θέλει η Μπριζ, ενώ δεν υπάρχει η ρήτρα των 15 εκατομμυρίων ευρώ που γράφτηκε στο Βέλγιο. Αν ο ΠΑΟΚ θέλει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Κουλιεράκη, τότε φαντάζεται κανείς τι ποσό πρέπει να ζητήσει για τον Κωνσταντέλια. Όλα αυτά είναι ένα δείγμα του τι έρχεται, επικοινωνιακά. Θα πρέπει να το χειριστούν και οι ίδιοι σωστά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οριστικοποιήθηκε η Πέμπτη ως ημέρα άφιξης του Τάισον στον «δικέφαλο του Βορρά», αλλά άφησε ανοιχτό το πότε θα χρησιμοποιηθεί.

Ο Τσορμπατζόγλου εξέφρασε τις ενστάσεις του και για τον ορισμό του αγώνα ρεβάνς με την Καλαμάτα στο Κύπελλο, στις 9 το βράδυ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x