Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο το κάθε ματς, έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο ντεφορμάρισμα του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό και τόνισε πως αναγκαστικά δεν θα υπάρξουν αλλαγές προσώπων.

Ένα… βουνό έχει να ανέβει ο ΠΑΟΚ, λόγω της κακής αγωνιστικής του κατάστασης και των προβλημάτων τραυματισμών, με αποτέλεσμα και το παιχνίδι του κόντρα στον Ιωνικό να κρύβει κινδύνους, όπως σημείωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Λουτσέσκου γιατί δεν έχει χρόνο να δουλέψει, να ξεκουράσει ή να κάνει το οτιδήποτε πιστεύει για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας του. Το ντεφορμάρισμα του ΠΑΟΚ είναι δεδομένο. Δεν ξεκούρασε κάποιους κομβικους παίκτες την Τετάρτη. Έπαιξε πάνω από μισάωρο ακόμα κι ο Ζίβκοβιτς, ο Σβαμπ που είναι επιβαρυμένος. Και ο Αουγκούστο που επιστρέφει, είναι δύσκολο να μπει από το ξεκίνημα, έχει δύο θλάσεις. Από άποψη προσώπων δεν μπορεί λοιπόν να αλλάξει κάτι. Έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ, με όποιον κι αν παίζει είναι δύσκολο το ματς», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εξέφρασε την πεποίθηση ότι, αν ο «δικέφαλος του Βορρά» πάρει την πρόκριση στην Ευρώπη, θα μπορέσει να πάρει και ψυχολογία για να βγει το 2021.

Τέλος, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο Μιχαηλίδης μπορεί να βγάλει καλύτερα την μπάλα χαρακτηρίζοντας σημαντική την επιστροφή του και πως ο Κούρτιτς είναι πρώτος σε τελικές πράγμα που δείχνει πάρα πολλά για τον ίδιο αλλά και τον ΠΑΟΚ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x