Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Είχε τις φάσεις να κερδίσει, έκανε βήματα προόδου ο ΠΑΟΚ - Τελικός η ρεβάνς στη Λεωφόρο»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος της ΑΕΚ συνολικά και μνημόνευσε την βελτίωσή του σε επίπεδο εμφανίσεων και νοοτροπίας, ενώ στάθηκε στο δεύτερο ματς Κυπέλλου.

Για ανωτερότητα του ΠΑΟΚ έναντι της ΑΕΚ έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, αλλά και βελτίωση του σε επίπεδο εμφανίσεων, αλλά και νοοτροπίας.

«Ίσως περιμέναμε πιο πολύ το πως ο ΠΑΟΚ θα αποφάσιζε να χτίσει τις δικές του επιθέσεις, γιατί εκεί υπήρχε πρόβλημα στα τελευταία παιχνίδια με την ΑΕΚ. Ηταν φανερό ότι εκμηδένισε τα ρίσκα, δεν έγινε καν προσπάθεια σε πολλές περιπτώσεις για κοντινές πάσες και να περάσει η μπάλα από όλες τις γραμμές. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από το 20’ έως το 50’, αλλά σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν ανώτερος ο ΠΑΟΚ. Ειδικά μετά το 60’, πολύ καλύτερος, εκμηδένισε την αντίπαλη επίθεση, αν υπήρχε δικαιοσύνη και τα ματς κρίνονταν από τις ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ είχε τις φάσεις ξεκάθαρα για να κερδίσει. Όπως και μια δύο κάρτες, που δεν έπαιξαν ρόλο, αλλά πάλι τα σφυρίγματα τα παίρνει ο αντίπαλος. Σε γενικές γραμμές έκανε βήματα προόδου ο ΠΑΟΚ σε αυτό το επίπεδο. Και σε επίπεδο εμφανίσεων, αλλά και νοοτροπίας. Στο τέλος το σώζει το αποτέλεσμα, δεν είναι ντροπή σε παιχνίδι εξάποντο», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες της «Ένωσης» αισθάνονται έναν αέρα υπεροχής έναντι του «δικέφαλου του Βορρά» και πιθανώς, έναντι κι άλλων ομάδων.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε πως ο Λουτσέσκου είχε προετοιμάσει τον ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια διαθέσιμο και στην 11άδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία.

Και χαρακτήρισε τελικό το δεύτερο ματς των «ασπρόμαυρων» με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Betsson.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x