Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Έπαθε, έμαθε και πάει σε έναν… τελικό Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ, σε μία περίοδο κρίσης»

Ακούστε το σχόλιο του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα.

Το δικό του σχόλιο για τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχε ο ΠΑΟΚ φάσεις, τρεις-τέσσερις ευκαιρίες, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν πιο εύστοχος. Και αυτός ο αντίπαλος, όπως και η ΑΕΚ με τον Λιβάι Γκαρσία, παίρνουν κάτι από τον φορ, στα μεγάλα ματς. Είναι η μεγάλη διαφορά των ομάδων και στα ντέρμπι. Του βγήκαν οι ευκαιρίες με τον Ντεσπόντοφ, ο οποίος βρέθηκε τρεις φορές απέναντι από τον Πασχαλάκη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από εκεί και πέρα, και η ποιότητα έχει παίξει ρόλο. Και αυτό που συνέβη στα δύο πρώτα γκολ είναι μία ανοησία, αφού οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν τέτοια αντίδραση στις εκτελέσεις φάουλ του Ολυμπιακού και παρακολούθησαν τα σουτ που κάνουν οι παίκτες του. Έχει λεπτομέρειες που έπαιξαν ρόλο για να διαμορφωθεί ένα τόσο βαρύ σκορ, αφού γράφτηκε ιστορία μετά από 50 χρόνια σε ένα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και πιστοποιεί την κρίση που βρίσκεται η ομάδα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ήταν δύσκολο όλο αυτό που έχει συμβεί με τέσσερα σερί ντέρμπι σε δύο εβδομάδες, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να διαχειριστεί αυτή την κρίση και είναι θετικό πως δίνει παιχνίδι την Τετάρτη. Είναι τεράστιο θέμα ο Τάισον. Οι μεταβιβάσεις ήταν με βιασύνη, έλειψε η ηρεμία του και ο τρόπος που διαχειρίζεται το ματς. Είναι δύσκολη φάση, κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x