Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ευτυχώς υπάρχει ο Κωνσταντέλιας, δεν θα νικούσε ο ΠΑΟΚ στις Σέρρες χωρίς αυτόν»

Για τον καθοριστικό Γιάννη Κωνσταντέλια στις Σέρρες και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα δεδομένα από το πέρασμα του ΠΑΟΚ με 2-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό ανέλυσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε, αρχικά, στη στάση των ανθρώπων του «δικέφαλου του Βορρά» για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τον οποίον δεν έβρεξαν με πρόθεση πριν την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι.

Στα αμιγώς αγωνιστικά τόνισε ότι οι «ασπρόμαυροι» δεν ήταν καλοί και ευτυχώς έχουν τον Κωνσταντέλια, που με τη νοοτροπία και την ποιότητά του κάνει τη διαφορά, υπογραμμίζοντας πως αν δεν τον είχε ο ΠΑΟΚ, δεν θα νίκαγε στις Σέρρες.

Στάθηκε στο κακό βράδυ των Σβαμπ, Οζντόεφ, Σαμάτα και Σβαμπ, επισημαίνοντας ότι ο πιο αξιόπιστος αμυντικός του ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Κεντζιόρα, ο οποίος όμως μετράει οκτώ σερί παιχνίδια και θα χρειαστεί διαχείριση πριν τα ματς με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και την έναρξη των playoffs.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x