Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Πρώτα η 2η θέση, μετά η διαχείριση για το Κύπελλο - Η διαφορά που κάνει η Τούμπα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Το 1-1 του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σίγουρα το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος, όμως χρειάζεται να εξασφαλίσει μαθηματικά τη δεύτερη θέση και στη συνέχεια να εκμεταλλευτεί τα εναπομείναντα παιχνίδια για να μπορέσει να φρεσκάρει ο Λουτσέσκου την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Επτά είναι έξω, ενώ χτύπησε ο Βαρέλα στα πλευρά. Βλέπουμε μέρα με τη μέρα πώς και πόσοι είμαστε για το επόμενο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί. Στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν τα θέματα των απουσιών», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά το χθεσινό ματς, υπογράμμισε ότι «υπήρχε μεγάλο πρόβλημα αμυντικά. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι αξιοπρεπής, πήρε την ισοπαλία και λίγο έλειψε να πάρει και τη νίκη με το δοκάρι του Ολιβέιρα. Θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και στη συνέχεια θα ασχοληθεί με το ιατρικό δελτίο. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως μιλάμε για μία μεγάλη ομάδα, που έχει μεγάλους στόχους, που έχει να κερδίσει επτά ματς και όμως το γήπεδο χειροκροτεί. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι θετική. Είναι ακόμα όρθιος, έχει ακόμα έναν στόχο και διεκδικεί τη δεύτερη θέση».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x