Stoiximan Super League

Τσούμπερ: «Θαυμάσιο κλαμπ η ΑΕΚ - Να μη χρειαστεί στο μέλλον να περιμένουμε τόσα χρόνια για να ξανακάνουμε το νταμπλ»

Όσα είπε ο Στίβεν Τσούμπερ κατά τη βράβευσή του από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στη λαμπρή εκδήλωση της κοπής της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ στο εστιατόριο «Βυζαντινό» της OPAP Arena.

Το ότι θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν περήφανο το θαυμάσιο, όπως το χαρακτήρισε, κλαμπ της ΑΕΚ, τόνισε ο Στίβεν Τσούμπερ στην λαμπρή εκδήλωση της κοπής της πίτας των παλαιμάχων της «Ένωσης» στο εστιατόριο «Βυζαντινό» της OPAP Arena.

Παράλληλα, εξέφρασε την ευχή του να μη χρειαστεί να περιμένουν πολύ ξανά, προκειμένου να ξανακάνουν το νταμπλ.

Ο Ελβετός άσος και εκ των αρχηγών του «δικεφάλου» βραβεύτηκε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος από την πλευρά του υπογράμμισε: «Να πηγαίνετε την ΑΕΚ πιο ψηλά κάθε χρόνο».

«Εκπροσωπώντας το σύνολο των ποδοσφαιριστών και το τεχνικό τιμ, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ γι αυτήν την τιμή. Είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε και τα καταφέραμε (σ.σ. για το νταμπλ) μετά από τόσα πολλά χρόνια. Μακάρι να μην χρειαζόταν να περιμένουμε τόσα πολλά χρόνια και μακάρι να μην χρειαστεί στο μέλλον να περιμένουμε άλλα τόσα. Θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε περήφανο αυτό το θαυμάσιο κλαμπ. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ», σημείωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο 32χρονος μεσοεπιθετικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x