Stoiximan Super League

«Τώρα κάνουμε προγραμματισμό για τα play offs»

Με στόχο να είναι δυνατοί στα play offs θα δουλέψουν από εδώ και πέρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπως δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης μετά το 0-0 στην Ξάνθη. «Μετά την αποβολή κοιτάζαμε να μην δεχθούμε γκολ».

Μπορεί να απομένει ακόμη μια αγωνιστική για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της Super League, αλλά ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, δεν κρύφθηκε μετά το 0-0 με την Skoda Ξάνθη και σχολίασε ότι γίνεται προγραμματισμός για τα play offs, όπου έχει κλείσει θέση η ομάδα του. Ο 38χρονος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από το ξεκίνημα της ομάδας του και τόνισε ότι μετά την αποβολή του Γκοϊάν στόχος ήταν να διατηρηθεί το «μηδέν» στην άμυνα.

«Σήμερα το παιχνίδι ήθελε μέγιστη συγκέντρωση και σοβαρότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν ήμασταν καλοί στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως μετά το πέναλτι της SKODA ΞΑΝΘΗ προσπαθήσαμε περισσότερο, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Όλα αυτά μέχρι την αποβολή του Γκοϊάν γιατί μετά σκεφτόμασταν να μην δεχθούμε γκολ», σχολίασε για το παιχνίδι.

Αναφερόμενος στη συνέχεια της σεζόν σχολίασε: «Τώρα κάνουμε τον προγραμματισμό μας για να είμαστε δυνατοί στα play off. Συγχαρητήρια στην SKODA ΞΑΝΘΗ για την είσοδό της στον τελικό Κυπέλλου και καλή επιτυχία. Δεν χρειάζεται άγχος πρέπει να πάει σ’ αυτό το παιχνίδι με την μέγιστη συγκέντρωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x