Stoiximan Super League

Υπογράφει ο Αθανασιάδης

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα δοθεί τέλος στο «σίριαλ» με την ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Πρόθεση του Σαββίδη να τελειώνει άμεσα η συγκεκριμένη υπόθεση.

Την επιστροφή του Στέφανου Αθανασιάδη από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας περιμένουν στον ΠΑΟΚ, ώστε να τελειώσει οριστικά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του διεθνούς επιθετικού.

Η υπόθεση τράβηξε αρκετά, κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση και των οπαδών της ομάδας, που βλέπουν ότι η διοίκηση αναλαμβάνει δράση μόνο αν μία κατάσταση φτάσει στα όριά της.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον 26χρονο άσο μοιάζει επιτακτική για διάφορους λόγους, αφού και επικοινωνιακά θα έχει πρόβλημα ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης θέλει το θέμα να τελειώνει άμεσα και για αυτό τον λόγο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα έρθει σε επαφή και ο ίδιος με τον Αθανασιάδη, ώστε μην υπάρξει κάποια απρόσμενη εξέλιξη.

*** Διαψεύστηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι φήμες για ενδιαφέρον για την απόκτηση του 32χρονου μέσου, Γκαετάνο Ντ' Αγκοστίνο, που έμεινε ελεύθερος από τη Σιένα.

*** Ο Αγγελος Αναστασιάδης, μετά το σαββατιάτικο φιλικό με τον Αιγινιακό, έδωσε ρεπό χθες στους ποδοσφαιριστές για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν πανέτοιμοι σήμερα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x