Stoiximan Super League

Υποκλίθηκε στους ΠΑΟΚτζήδες ο Σαββίδης

Τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης για την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπενφίκα. Αποθέωση κι απ' τον Πλατινί.

Η Τούμπα χθες ήταν κατάμεστη κι όπως είναι φυσικό οι φίλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Και αν μη τι άλλο ο Ιβάν Σαββίδης το αναγνώρισε και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας του που έδωσε βροντερό «παρών» και προσπάθησε με την φωνή του να σπρώξει τους Θεσσαλονικείς στη νίκη. Κι ας μην τα κατάφεραν εν τέλει, με την Μπενφίκα να φεύγει νικήτρια.

«Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και το ίδιο ισχύει για την υποστήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ, ο οποίος στη μεγάλη πλειοψηφία του συμπαραστάθηκε και έσπρωξε την ομάδα και στα 90 λεπτά της διάρκειας του αγώνα. Τα συναισθήματα που γεννά το κατάμεστο γήπεδο της Τούμπας, είναι τέτοια που σε ακολουθούν για πάντα και για αυτόν τον λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήρθε στο γήπεδο και φώναξε ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας», αναφέρει χαρακτηριστικά η δήλωση του ιδιοκτήτη του Δικεφάλου του βορρά.

Κι επειδή στο γήπεδο βρέθηκαν οι Μισέλ Πλατινί και Τζιάνι Ινφαντίνο (γενικός γραμματέας UEFA), αμφότεροι έκαναν ειδική μνεία στην παρουσία του κόσμου, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να δηλώνει: «Η φωνή και ο παλμός του κόσμου ήταν καταπληκτικός. Ηταν μια πραγματικά συγκλονιστική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x