Stoiximan Super League

Γεωργιάδης: «Χάσαμε από τις στημένες φάσεις»

Στα δύο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ από στημένες φάσεις, στάθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά την ήττα (2-1) από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ηρεμία και αυτοπεποίθηση, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο, προκειμένου να διατηρηθούν στην πρώτη θέση των πλέι οφ. «Δεν υπήρχε κάποιο μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσεις, πέρα από τις στημένες φάσεις. Δεν έγινε αυτό, ήρθαν δύο καλές μπαλιές για τον Ατρόμητο και έτσι χάσαμε», ανέφερε ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Γεωργιάδης:

Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Νομίζω ότι ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερο στο πρώτο εικοσάλεπτο, ενώ εμείς ψάχναμε τα πατήματά μας. Μετά από αυτό το διάστημα ισορροπήσαμε. Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν μέτριο. Περίμενα περισσότερη επιθετικότητα από εμάς. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, πετύχαμε το γκολ, δεν κινδυνεύσαμε, αλλά από δύο στημένες φάσεις δεχθήκαμε δύο γκολ. Είμαστε στην πρώτη θέση και πρέπει να συνεχίσουμε με ηρεμία και αυτοπεποίθηση».

Για το νωθρό ξεκίνημα στο ματς: «Υπάρχει ένα μεγάλο κενό διάστημα από το τελευταίο παιχνίδι, αλλάξαμε και το σχηματισμό και οι παίκτες χρειάστηκαν χρόνο. Δεν ήταν όμως αυτό το πρόβλημα. Ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να φτάσει στην περιοχή μας. Και επιπλέον, εμείς ως ΠΑΟΚ δυσκολευόμαστε αρκετά σε αυτό το γήπεδο, ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα, δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Δεν θέλω να σταθώ στο παρελθόν. Δεν υπήρχε κάποιο μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσεις, πέρα από τις στημένες φάσεις. Γνωρίζαμε ότι ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα. Κάποιες στιγμές οι παίκτες χάνουν τη συγκέντρωσή τους και στο χώρο ευθύνης τους και στους αντιπάλους. Εκεί πρέπει να είμαστε ποιο δυνατοί».

Για τις στημένες φάσεις που στοίχησαν: «Δεν έδειχνε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος ότι ο Ατρόμητος μπορούσε να μας απειλήσει. Στις στημένες μπάλες πρέπει να έχεις περισσότερη αυτοσυγκέντρωση και δύναμη. Δεν έγινε αυτό, ήρθαν δύο καλές μπαλιές για τον Ατρόμητο και έτσι χάσαμε».

Για τη χρησιμοποίηση του Κατσουράνη στα χαφ: «Δεν ήταν εκεί το πρόβλημα. Οι παίκτες δούλεψαν εκεί που έπρεπε και είπαμε. Χρειαζόταν προσοχή στις στημένες φάσεις».

Για την συνέχεια: «Σήμερα προσπάθησαν οι παίκτες, έδειξαν διάθεση. Ήταν ζωντανοί στο παιχνίδι και στις μονομαχίες. Από αυτή την πλευρά δεν υπάρχει κανένα παράπονο. Πλέον είναι όλες οι ομάδες στο κόλπο, το επόμενο παιχνίδι για εμάς είναι το πιο κρίσιμο. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να το κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x