Stoiximan Super League

Χειρουργήθηκε ο Κωνσταντινίδης

Ο τραυματίας Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, και ο Σαρλ Ιτάνζ απουσίαζαν από την πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη.

Με επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος απουσίαζε από την πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη.

Ο νεαρός αμυντικός υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, λόγω της ρήξης έξω μηνίσκου που υπέστη το Σάββατο στο Λονδίνο, με το διάστημα της αποθεραπείας του να υπολογίζεται σε 4 με 5 εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα, δικαιολογημένα απών ήταν και ο Σαρλς Ιτάνζ, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για τους λόγους της απουσίας.

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα ήταν εξ ολοκλήρου προσανατολισμένο στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Συγκεκριμένα, μετά την ανάλυση των αποτελεσμάτων των αιματολογικών εξετάσεων και ανάλογα τις ανάγκες του καθενός, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ.

Κάποια γκρουπ ακολούθησαν έντονο πρόγραμμα με σπριντ και ανοίγματα, ενώ κάποια άλλα συνεχόμενο τρέξιμο σε διαφορετικούς ρυθμούς.

Το απόγευμα της Τρίτης (στις 18:30) έχουν εκ νέου ραντεβού οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x