Stoiximan Super League

«Χρειαζόμαστε χρόνο, ευχαριστημένος από τα παιδιά»

Πίσω σε επίπεδο ετοιμότητας είναι η Skoda Ξάνθη, όπως δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης και σχολίασε πως έλειψε η ταχύτητα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά τόνισε πως τον ικανοποίησε η προσπάθεια των παικτών του.

Η Ξάνθη είναι 22 ημέρες μακριά από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της, το οποίο θα δώσει στη Βέροια για την πρεμιέρα της Superleague, αλλά ο Σάκης Τσιώλης τόνισε ότι χρειάζεται χρόνος για να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Ο τεχνικός των Ακριτών σχολίασε ότι στο φιλικό με την ΑΕΚ ήταν αργή η ομάδα του και τόνισε πως η αφόρητη ζέστη δίνει ελαφρυντικό στους παίκτες του (όπως και στου αντιπάλου).

«Χρειαζόμαστε χρόνο για να είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα, όμως, έχει την ποιότητα και την ταχύτητα για να φθάσει εκεί που πρέπει», τόνισε ο Καρδιτσιώτης προπονητής.

Αναφερόμενος στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους» σχολίασε: «Σίγουρα μπορούμε να πούμε πως στο πρώτο ημίχρονο περιμέναμε περισσότερα, ωστόσο αν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία υπήρχε αφόρητη ζέστη, γεγονός το οποίο δυσκόλεψε τους ποδοσφαιριστές. Μπορώ να πω ότι ήμασταν πιο αργοί απ' ό,τι έπρεπε, θα μπορούσαμε σε 3-4 αντεπιθέσεις να πασάρουμε πιο γρήγορα την μπάλα και να μπούμε έτσι δυνατά στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε κι είμαστε ευχαριστημένοι από τους ποδοσφαιριστές μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x