Stoiximan Super League

Χριστόπουλος: «Αν μας δοθεί η ευκαιρία…»

Πανευτυχής για την εμφάνιση των παικτών του, που συνοδεύτηκε από νίκη επί του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος.

Όνειρα εξόδου στο Champions League κάνουν πλέον στον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το διπλό επί του ΠΑΟΚ και το απόλυτο νικών σε δύο αγωνιστικές των play-offs της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα της Ηπείρου μετράει πλέον έξι βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα και μπορεί να κοιτάζει ψηλότερα.

Αυτό παραδέχθηκε και ο Γιάννης Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Τούμπας. «Αν μπορέσουμε, θα το κυνηγήσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων, που έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι έπαιξαν για πρώτη φορά τρεις παίκτες, που δεν είχαν αγωνιστεί μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα.

«Είχαμε πολλές απουσίες και έπρεπε να κάνουμε ροτέισον. Ντεμπούταραν τρεις παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα. Είναι μια σπουδαία νίκη για εμάς που μας φέρνει στη πρώτη θέση αλλά πλέον έχουμε μόλις δύο μέρες για να παίξουμε με τον Ατρόμητο. Δεν μπορώ να πω πως τα συναισθήματα είναι έντονα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την ενέργεια των παικτών μας. Πολλά συγχαρητήρια... Είναι σημαντικό όταν ντεμπουτάρει ένα παιδί, όπως ο Νάκος να ξεκινά την καριέρα του με νίκη μέσα στην Τούμπα» ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Ερωτώμενος για το αν ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να βγει στο Champions League, απάντησε: «Αν μπορέσουμε, θα το κυνηγήσουμε. Κοιτάμε να κερδίσουμε το κάθε ματς, ξέρουμε τις δυνατότητές και τι ενέργεια έχουμε. Αν έχουμε την ικανότητα να το καταφέρουμε είναι άλλο θέμα. Δεν έχουμε πετύχει ακόμη κάτι σπουδαίο και πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το ροτέισον που επέλεξε να κάνει, σχολίασε: «Όταν είναι ματς στη σειρά, η κούραση βγαίνει στο τρίτο παιχνίδι όχι στο δεύτερο. Έχουμε βάλει σαν στόχο τα παιχνίδια στην έδρα μας και από και πέρα θα κάνουμε το ροτέισον που χρειάζεται. Είναι διαφορετικό να παίζει η ομάδα Τετάρτη-Κυριακή και διαφορετικό Κυριακή-Τετάρτη. Οπότε, έπρεπε να κάνουμε το ροτέισον».

Σε ερώτηση για τον ΠΑΟΚ, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες: «Δεν θέλω να μπω σε θέματα άλλων ομάδων. Σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα είναι κάποιοι αγώνες στη σειρά που χρειάζονται στρατηγική και τακτική. Κερδισμένους και χαμένους θα έχουμε στο τέλος, όχι τώρα».

Τέλος, τοποθετήθηκε και για το θέμα της αδειοδότησης: «Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα με υγεία και παίζει ανεξαρτήτου αντιπάλου πάντα για την νίκη. Έχω διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο πως η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα και νομίζω θα το καταφέρουμε» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x