Stoiximan Super League

Ζουγλής: «Να γίνουμε ξανά ένα δυναμικό σύνολο που θα στέκεται άξια απέναντι στις μεγαλύτερες ομάδες»

Η συνέντευξη του Νίκου Ζουγλή στο arcadiasports.gr, με τον νεαρό παίκτη του Αστέρα Τρίπολης να σχολιάζει τους στόχους της ομάδας, αλλά και την επιστροφή του Μίλαν Ράσταβατς.

Για τον Αστέρα Τρίπολης, την επιστροφή του Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο της ομάδας αλλά και τους στόχους που έχει η αρκαδική ΠΑΕ, αναφέρθηκε στο arcadiasports.gr ο Νίκος Ζουγλής.


Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Πώς κρίνεις ως τώρα τη χρονιά; Έναν απολογισμό της ως τώρα πορεία της ομάδας.
Μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι είναι μια χρόνια με σκαμπανεβάσματα αλλά είναι σύνηθες αυτό για μια ομάδα. Βρισκόμαστε όμως στην έκτη θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στα playoffs, θέλουμε να διατηρηθούμε σε αυτή τη θέση και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε. Όποτε πετυχαίνουμε κάποιους από τους στόχους που έχουμε θέσει.

Η επιστροφή του Ράσταβατς τι έχει αλλάξει, τελικά, στην ομάδα;
Η επιστροφή του προπονητή και του επιτελείου του στην ομάδα άλλαξε ριζικά την απόδοση κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι αλλά και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Ακόμα σαν ομάδα προσπαθούμε να δέσουμε περισσότερο το επιθετικό και το αμυντικό κομμάτι το οποίο συνεχώς βελτιώνεται - βδομάδα με βδομάδα - στις προπονήσεις και έτσι δεδομένης της προσπάθειας αυτής που κάνουμε όλα τα παιδιά στην προπόνηση πιστεύω θα καταφέρουμε να το βελτιώσουμε.

Με βάση της δουλειάς που έχει γίνει τι άλλο να περιμένουμε από την ομάδα από εδώ και πέρα; Τι είναι αυτό που θα ήθελες να δει να βελτιώνεται;
Όπως ανέφερα και εξαρχής το αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι είναι αυτό που προσπαθούμε να βελτιώσουμε για να γίνουμε ξανά ένα δυναμικό σύνολο που θα στέκεται άξια απέναντι στις μεγαλύτερες ομάδες

Μπορείς να θυμηθείς ποια είναι, για εσένα η κορυφαία σου στιγμή μέσα στο 2023;
Αν θα μπορούσα να ξεχωρίσω την καλύτερη στιγμή μέσα στο 2023 ίσως θα ξεχώριζα δύο στιγμές και όχι μία. Η πρώτη θα ήταν η πρώτη μου επαγγελματική συμμετοχή απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και η δεύτερη στιγμή θα ήταν η πρώτη κλήση στην εθνική ομάδα (Κ21).

Μια ευχή για τη νέα χρονιά, για τον κόσμο γενικότερα αλλά και τον κόσμο της ομάδας;
Η ευχή μου είναι να υπάρχει αγάπη και χαρά στον κόσμο, να ξεπερνάει κάθε πρόβλημα που του δημιουργείται και φυσικά να σταματήσει κι η βία στα γήπεδα αλλά και γενικότερα. Έτσι, ο κόσμος θα μπορεί να επιστρέψει στις εξέδρες να υποστηρίζει την ομάδα του. Ως αναφορά στον κόσμο της ομάδα μας, εύχομαι να τους κάνουμε περήφανους στο τέλος της χρονιάς γιατί ξέρουμε ποσό σημαντικό ρόλο παίζει η ομάδα στη ζωή ενός φιλάθλου-οπαδού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x