Stoiximan Super League

Σύσκεψη για προπονητή την Τρίτη στον Ολυμπιακό

Το θέμα προπονητή είναι αυτό που απασχολεί την επικαιρότητα στον Ολυμπιακό και η εβδομάδα που ξεκινά είναι η πλέον καθοριστική, καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου.

Είναι μάλιστα ξεκάθαρο από πλευράς πρωταθλητών Ελλάδος πως θέλουν να έχουν τελειώσει με το θέμα πρόσληψης νέου τεχνικού μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, προκειμένου και ο νέος κόουτς των πειραιωτών να ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου


Η καθοριστική μέρα για την επιλογή του Ολυμπιακού στο θέμα του προπονητή φαίνεται πως θα είναι η Τρίτη, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο, σύσκεψη κορυφής στο λιμάνι. Μια σύσκεψη στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι στενοί συνεργάτες του προέδρου της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη συγκεκριμένη συνάντηση θα τεθούν επί τάπητος τα νέα δεδομένα στο ζήτημα προπονητή και θα “πέσουν στο τραπέζι” οι δύο – τρεις πιο βασικοί στόχοι των πρωταθλητών Ελλάδος. Ο στόχος φυσικά είναι ένας, να κλείσει ο Ολυμπιακός προπονητή όσο το δυνατό γρηγορότερα και γι' αυτό το λόγο άλλωστε μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν και ταξίδια από στελέχη των “ερυθρόλευκων” για να πραγματοποιηθούν οι καθοριστικές επαφές.

Αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Αυτό όμως που σίγουρα μπορεί να πει κάποιος είναι, πως οι τελευταίες εξελίξεις έδωσαν “πόντους” στον Τάκη Λεμονή, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις. Φαίνεται όμως πως οι πρωταθλητές είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάποιες προτάσεις ακόμα σε ξένους τεχνικούς κι αυτό σημαίνει πως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει υπομονή. Αν όμως οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν βρει προπονητή μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο, τότε ο Λεμονής δε θα είναι αουτσάιντερ αλλά φαβορί.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Τόμας Κρίστιανσεν είναι πασιφανές αυτό που αναφέραμε και χθες στο sport – fm. gr. Ο Δανός προπονητής του ΑΠΟΕΛ είναι στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδος αλλά όχι στις πρώτες θέσεις. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι να κλείσει άλλον προπονητή κι αυτό σημαίνει ότι η προσοχή των “ερυθρόλευκων” αυτές τις μέρες είναι στραμμένη αλλού. Αν τα πράγματα δεν έχουν ευτυχή κατάληξη για την ομάδα του Πειραιά, ενδεχομένως ο Ολυμπιακός ν' ασχοληθεί πιο “ζεστά” με τον νεαρό προπονητή της κυπριακής ομάδας.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι στο μεγάλο λιμάνι, κοιτούν σε κάθε...γωνιά της Ευρώπης για προπονητή και όχι μόνο σε Γαλλία και Ισπανία. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, τα χρονικά περιθώρια πιέζουν τους “ερυθρόλευκους” κι αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει μια απόφαση μέχρι το άλλο Σαββατοκύριακο. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί ν' αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι από Ιταλία ή Γερμανία ο επόμενος προπονητής των “ερυθρόλευκων”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x