Stoiximan Super League

Σύσκεψη κορυφής με Ζιλμπέρτο-Αλαφούζο στον Παναθηναϊκό

Μετά τον «τελικό» (όπως διαμορφώθηκε) της Τούμπας, Γιάννης Αλαφούζος και Αντρέα Στραματσόνι θα έχουν συνάντηση με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Τα πλέι οφ του πρωταθλήματος ολοκληρώνονται την ερχόμενη Τρίτη, με τον Παναθηναϊκό να παίζει τα ρέστα του για τη νίκη που θα του δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Αμέσως μετά τo ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που θα καθορίσει τη θέση των «πρασίνων», θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», σύσκεψη κορυφής για τα μεταγραφικά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος την Τετάρτη, αναμένεται να έχει συνάντηση με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Αντρέα Στραματσόνι, ώστε να αξιολογηθεί το ρόστερ και να καθοριστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Την επόμενη μέρα, δε, θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος ήθελε να έχουν ολοκληρωθεί πρώτα τα πλέι οφ.

Ο Βραζιλιάνος θα αναχωρήσει αμέσως μετά για την πατρίδα για λίγες μέρες, για να επιστρέψει στη συνέχεια και να πιάσει επίσημα δουλειά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x