Stoiximan Super League

Σύσκεψη κορυφής στη Θεσσαλονίκη με φόντο την ΕΠΟ

Συνάντηση με τις Ενώσεις που αντιπολιτεύονται τη διοίκηση της ΕΠΟ αναμένεται να έχουν ο Ιβάν Σαββίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ είναι πιθανή και η συμμετοχή του Γιάννη Αλαφούζου.

Ένα μήνα πριν από τη Γ.Σ. της ΕΠΟ που θα φανούν οι δυνάμεις της διοίκησης Γκιρτζίκη και της αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον Βαγγέλη Γραμμένο από την ΕΠΣ Μακεδονία, υπάρχουν ζυμώσεις για την στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Στη συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση, κατά την οποία πρόκειται να ψηφιστούν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της τωρινής διοίκησης, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας, τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Όπως είναι γνωστό την αντιπολίτευση στηρίζουν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, με τους κ.κ. Μελισσανίδη, Σαββίδη και (ενδεχομένως) Αλαφούζο να συναντώνται με αντιπολιτευόμενες Ενώσεις στη συμπρωτεύουσα στις 30 Μαΐου, μία ημέρα πριν από την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Όσον αφορά την παρουσία του κ. Αλαφούζου, όλα δείχνουν ότι θα δώσει το «παρών» στη συνάντηση, αφού η «πράσινη» ΠΑΕ ασχολείται ενεργά τους τελευταίους δύο μήνες με τα της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x