Stoiximan Super League

Σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό – Δυναμώνει η ομάδα με εντολή Αλαφούζου

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό για τα μεταγραφικά. Έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα, χωρίς σπατάλες ο Γιάννης Αλαφούζος.

Την Δευτέρα που πέρασε, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε μία πρώτη συζήτηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, αλλά οι τελικές αποφάσεις για το πλάνο της επόμενης περιόδου θα παρθούν στη νέα σύσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου με τους «Λύμπε» και Ουζουνίδη.

Η σύσκεψη κορυφής στο «τριφύλλι» θα πραγματοποιηθεί σήμερα ή το αργότερο την Παρασκευή και εκεί θα χαραχτεί η πορεία που θα ακολουθήσει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι.

Επί της ουσίας, ο Γιάννης Αλαφούζος, φαίνεται πως είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των Λυμπερόπουλου – Ουζουνίδη και να ενισχύσει την ομάδα, χωρίς όμως να γίνουν οι αλόγιστες σπατάλες που έγιναν πέρσι με τον Στραματσόνι.

Το βασικό θέμα που θα αρχίσουν να «τρέχουν» στο «τριφύλλι» άμεσα πάντως, είναι οι αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα.

Στη συνέχεια θα πέσει το βάρος στις ανανεώσεις, καθώς και στα μεταγραφικά.

Εκείνο που θέλει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, είναι οι βασικές μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί ως το τέλος Ιουνίου, ώστε να γίνει η προετοιμασία της ομάδας με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x