Stoiximan Super League

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη

Τη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη τίμησε και φέτος σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Τα λόγια του γνωστού παπά-ΠΑΟΚ.

Όπως κάθε χρόνο, από το 1998 και μετά, έτσι και φέτος, σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη, που έχασε τη ζωή του πριν 19 χρόνια στην άσφαλτο…

Στο σημείο του δυστυχήματος, λοιπόν, έγινε το ετήσιο μνημόσυνο, παρουσία ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ομάδας.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, το «παρών» έδωσαν Μαλεζάς, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Χαρίσης, Πέλκας, Κάτσε, Χατζηισαίας, Κουλούρης, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Ενρίκε και ο τεχνικός του «δικεφάλου», Βλάνταν Ίβιτς.

Επίσης, έκει βρέθηκαν Μάκης Γκαγκάτσης, Γιώργος Κούδας, Παντελής Κωνσταντινίδης, Κυριάκος Κυριάκος και οι Μαλιούφας-Μπορμπόκης.
Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο πατήρ Χρήστος Μήτσιος, γνωστός και ως παπά-ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε συνομιλία με τους παίκτες, δίνοντας τις ευχές του σε όλους.

«O Παναγιώτης δεν έχει φύγει από κοντά, ζει μέσα στις καρδιές μας, είμαι σίγουρος ότι είναι περήφανος για όλους σας και για τον ΠΑΟΚ που το τελευταίο διάστημα πάει πολύ καλά. Θέλω ο καθένας από εσάς να βάλει 2-3 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν για τον Παναγιώτη. Το σημαντικό στην ζωή είναι η υγεία και κανείς δεν θα ξεχάσει τον Παναγιώτη», ήταν τα λόγια του ιερέα.

Στεφάνια, δε, κατέθεσαν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, το Δ.Σ. της ομάδας, οι βετεράνοι παίκτες, αλλά και αρκετοί Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x