Γενικά

Συζητήσεις Φενέρμπαχτσε με Μάντζουκιτς

Για την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς της Γιουβέντους κινείται η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής «Fotomac».

Σε διαπραγματεύσεις με τον Μάριο Μάντζουκιτς ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού φαίνεται πως βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε. Ο 31χρονος Κροάτης επιθετικός της Γιουβέντους, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Τορίνο και ο μάνατζέρ του, Ιβάν Τσιβιέτκοβιτς, έχει αρχίσει να βολιδοσκοπεί τις προθέσεις των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον πελάτη του.

Μία εξ’ αυτών αν ευσταθεί το δημοσίευμα της τουρκικής «Fotomac» είναι η Φενέρ, που έχει αρχίσει μάλιστα ήδη διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη. Η πρώτη κουβέντα, έγινε με εκπροσώπους του τουρκικού συλλόγου στο Ζάγκρεμπ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Ο Μάντζουκιτς σε 36 παιχνίδια φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με την Γιουβέντους, έχει πετύχει 7 γκολ. Το συμβόλαιό του με τη «Γηραιά Κυρία» λήγει το 2019, κάτι που σημαίνει πως η Φενέρμπαχτσε για να τον αποκτήσει θα πρέπει να τα βρει και με τον ιταλικό σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x