Να πολιτογραφηθεί ως Ιταλός και να αγωνίζεται στο εξής με τη φανέλα των «ατζούρι» δε δέχτηκε ο Μάουρο Ικάρντι, γεγονός που επιβεβαιώνει η σύζυγος και εκπρόσωπος του Αργεντινού σταρ της Ίντερ, Γουάντα Νάρα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στην “Telefe” πως: «Η εθνική ομάδα της Ιταλίας προσπάθησε δύο ή τρεις φορές να εντάξει στο δυναμικό της τον Μάουρο, ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε. Αγαπάει πολύ την Αργεντινή και συγκινήθηκε όταν τον κάλεσε στην αποστολή ο Χόρχε Σαμπάολι. Από τα δύο του χρόνια επιθυμούσε να φορέσει τη στολή της “αλμπισελέστε” και το όνειρο του τελικά έγινε πραγματικότητα»!

Για το πώς νιώθει που είναι σύζυγος και μάνατζερ ταυτόχρονα, είπε ότι: «Δεν είχα σκοπό εξαρχής να γίνω η εκπρόσωπός του. Μια φορά που έτυχε να λήγει το συμβόλαιο του, μου είπε να έρθω σε επαφή με την ομάδα και να διαπραγματευτώ για επέκταση της συνεργασίας . Στην αρχή φοβόμουν να αναλάβω αυτόν τον ρόλο. Τελικά δέχτηκα και τώρα όλα είναι μια χαρά. Νομίζω ότι είναι απόλυτα ξεκάθαρο πως άλλος είναι ο ρόλος μου ως σύζυγος και άλλος ο ρόλος μου ως μάνατζερ».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ