Stoiximan Super League

Σωτηρακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Προσπάθησε πολύ ο Ολυμπιακός για Μιραλάς και θέλει ο ίδιος, αλλά…»

Μεγάλη προσπάθεια για δανεισμό του Μιραλάς έκανε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM, η Έβερτον έφτασε να το σκέφτεται, αλλά τελικά επιμένει να τον πουλήσει.

Απόπειρα -και μάλιστα σοβαρή- να ξαναντύσει στα ερυθρόλευκα τον Κέβιν Μιραλάς έκανε ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Έβερτον που αποκάλυψε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, οι Πειραιώτες επεδίωξαν να αποκτήσουν δανεικό τον Βέλγο επιθετικό.

Μάλιστα σε αυτή την προσπάθεια (που διήρκεσε δυο μέρες) είχαν σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη, που θα ήθελε να γυρίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας και γι’ αυτό τον λόγο ήταν διατεθειμένος να μειώσει τις αποδοχές του ακόμα και κατά 40%.

Παρόλο όμως που η Έβερτον έφτασε στο σημείο να το σκέφτεται (λόγω και των πιέσεων του Βέλγου) τελικά επέμεινε στην αρχική της απόφαση που είναι να τον πουλήσει και όχι να τον δανείσει.

Άλλωστε αυτό δείχνει το «όχι» που είπε και στη Γουέστ Χαμ για δανεισμό του Μιραλάς, χωρίς να αποκλείεται πάντως το ενδεχόμενο (σε περίπτωση που δεν υπάρξει πρόταση αγοράς που να θεωρείται ικανοποιητική) να αλλάξει στάση μέχρι το τέλος της προθεσμίας των μεταγραφών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x