Stoiximan Super League

Σχεδιάζει τον… επόμενο Παναθηναϊκό ο Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν. Περαιτέρω εκκαθάριση του ρόστερ, αξιολόγηση όλων των παικτών, αξιοποίηση των «νέων» και μεταγραφές στο πλάνο.

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε αρκετά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς υπήρξαν εννιά μεταγραφές και πολλές αποχωρήσεις, αλλά φαίνεται πως αυτό ήταν μόνο η αρχή. Ο Αντρέα Στραματσόνι, στον οποίο δείχνει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ο Γιάννης Αλαφούζος, έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Αυτά περιλαμβάνουν περαιτέρω εκκαθάριση του ρόστερ, συνεχή αξιολόγηση των παικτών, αξιοποίηση των νέων αποκτημάτων, αλλά φυσικά ΚΑΙ μεταγραφές.

Σε ό,τι αφορά στο υπάρχον ρόστερ, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να θεωρηθούν… τελειωμένοι, αλλά ο Αντρέα Στραματσόνι δεν πρόκειται να «καρατομήσει» κανέναν πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο Πέτριτς έχει εκφράσει την επιθυμία να αποσυρθεί, ο Κοτσόλης θα αποχωρήσει, ο Πράνιτς δύσκολα θα ανανεώσει, για τον Μπεργκ υπάρχει (λόγω και Euro) πάντα η πιθανότητα πώλησης αν έρθει κάποια μεγάλη πρόταση, ενώ είναι δεδομένο πως ο Εσιέν δεν έχει πείσει. Από τα παραπάνω προκύπτει πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τουλάχιστον έναν μέσο κι έναν σέντερ φορ.

Ο Ιταλός προπονητής θα συνεχίσει να αξιολογεί το ρόστερ για να δώσει ευκαιρίες όπου κρίνει απαραίτητο, ενώ ασφαλώς αναμένει και την ενσωμάτωση των νέων αποκτημάτων, με πρώτο και καλύτερο τον Σεμπαστιάν Λέτο που καλείται να δείξει αν είναι σε καλή κατάσταση.

Εξελίξεις θα υπάρχουν άμεσα και στις ακαδημίες του συλλόγου. Ο Γιάννης Σαμαράς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη θέση του διευθυντή των τμημάτων υποδομής, με τη θέση του να καλύπτεται σε πρώτη φάση εκ των έσω. Πάντως για την αντικατάστασή του έχουν συζητηθεί αρκετά ονόματα, όπως του Γιάννη-Έβανς Παυλόπουλου που έχει πετυχημένο έργο στο αντίστοιχο πόστο του Πανιωνίου, ενώ τον Ιανουάριο είχε προσφερθεί η θέση στον Λεωνίδα Βόκολο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x